Scurt istoric

Din anul 2017, după finalizarea unei investiții inițiale în teren, hala de producție și depozitare, respectiv echipamente producție și asigurarea calității produselor finite, Business Shield și-a diversificat activitatea, prin producția de sertizări terminali electrici și asamblare cablaje electrice.

În 2019 s-au demarat lucrări de extindere a halei de producție, depozit de materii prime și produse finite; construcția zonei dedicată laboratorului de calitate, respectiv zone de birouri și dependințe. În paralel cu construcțiile civile, continuăm investițiile în echipamente noi de productie, scopul fiind acela de a crește constant capacitatea de procesare și producție, respectiv asigurarea 100% a calității produselor finite.

 

echipamente full automate

Echipamente full automate pentru sertizare fire cu capacitate mari de procesare/ora.

 

Productivitate crescută

Echipamente automate de aplicare coliere ce asigură un cycle time uniform și o aplicare corectă a colierelor pe cablaje, cu eforturi minine și productivitate crescută.

trasabilitatea produselor

Dezvoltarea de mese testare cablaje electrice, configurate în funcție de specificația cablajului, asigurând 100% funcționalitatea și trasabilitatea produselor.

Certificare ISO 9001:2015 în Sistemului de Management al Calității, prin TUV Rheinland Romania

Anul 2018 s-a finalizat cu obținerea certificării ISO 9001:2015 în Sistemul de Management al Calității, prin TUV Rheinland România și prin întocmirea unui plan de dezvoltare și investiții sustenabil pentru următorii ani

Puncte forte

Gamă variată de produse, flexibilitate și calitate ridicată

Echipă dinamică, ce se adaptează ușor la cerințele specifice și tehnologiile inovatoare, bine pregatită cu experiența și cunostințe tehnice vaste în domeniul sertizărilor și producției de cablaje electrice.

Locația halei de producție este stategic amplasată, cu căi de acces spre drumuri national și autostradă, pentru a facilita acces ușor și pentru a optimiza costurile logistice.

Produse destinate diverselor industrii: electronică, electrotehnică, telecomunicații, auto – moto – velo, mașini-unelte, electrocasnice, jucării, echipamente producție, precum și alte aplicații Producție proprie, cu echipamente noi

Investiții noi finalizate și plan de dezvoltare constant și susținut pentru următorii ani

Orientare către client